Еленът Ву(ндаба) помага на Holiday Heroes

Вундаба и чудатите му приятели са главните герои на последната книжка за деца на младата авторка Радостина Николова – „Моите красиви рога“. Но освен това те са и новите Празнични герои, които тази Коледа ще помогнат на хиляди семейства да получат пълна празнична трапеза.

От страниците на луксозното издание на книжката „Моите красиви рога“ еленът Ву и приятелите му ще разкажат една поучителна история за малки и големи. С нея ще ни покажат какво е да си имаш само един рог; да си толкова бъбрив, че сам да се объркваш в думи; да имаш от странни по-странни приятели и никога, ама никога да не губиш чувството си за оптимизъм… Но освен това ще помогнат на коледната кампания на Holiday Heroes. В периода от ноември 2016 до януари 2017 г., по 1 лев от всяка продадена книга ще се дарява на каузата на Празничните герои.

Можете да намерите „Моите красиви рога“ на книжния пазар от 12 ноември в книжарници Сиела, Orange Center, Booktrading, както и във всички други големи книжарници в цялата страна, или да поръчате книжката онлайн на http://motove.com/moitekrasiviroga/. Илюстрациите са дело на Мелина-Елина Бондокова.

Официалното представяне на книжката ще е на 20 ноември, събота, от 17.00 ч. в литературен клуб „Перото”, където лично ще можем да се запознаем с елена Ву и приятелите му на чаша чай и сладки приказки.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn