“Избери, купи, дари“ с 312 събрани кашона само за седмица

Акцията на Holiday Heroes в Kaufland чупи рекорди, а остават още 14 дни

Само седмица след началото на акцията за директна благотворителност „Избери, купи, дари“ на Holiday Heroes, която се провежда с домакинството на Kaufland, дарените продукти от клиенти на хипермаркетите са с равностойност на 312 кашона с продукти. Кампанията цели да събере основни хранителни продукти, които да станат част от празничните пакети, за да зарадват семейства в нужда в цяла България за Велидкен 2017. Всеки клиент става Празничен герой като избере и закупи продукт от списъка (ориз, олио, брашно, варива, напитки, консерви, захарни изделия, макарони) и след като го заплати – го оставя на доброволец на Holiday Heroes.

„Избери, купи, дари“ продължава до 10 април 2017 г. А всеки, който иска да стане Празничен герой за семейство в нужда, може да го направи всеки делничен ден от 18:00 до 20:0 ч., и от 12:00 до 16:00 часа в събота и неделя. Хипермаркетите на Kaufland, в които доброволци на Holiday Heroes събират дарени продукти са:

  • Младост, ул. Филип Аврамов №3
  • Банишора, ул. Скопие №1
  • Студентски град, ул. Проф. д-р Иван Странски №20
  • Руски паметник, бул. Тотлебен №36
  • Люлин, бул. Петър Дертлиев №56

Подробности около кампанията на Holiday Heroes „Избери, Купи, Дари“ ще откриете във Facebook и на официалния сайт на организацията.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn