Поръчай от foodpanda и дари на Holiday Heroes

По повод Световния ден на храната онлайн платформа дарява на Празничните герои по 20 стотинки от всяка поръчка през сайта или приложението си.

Тази неделя, 16 октомври, е Световният ден на храната, обявен през 1979 г., известен още като Международен ден за борба с глада и посветен на стремежа за решаване на проблемите с изхранването на населението. Според данни на изследователските агенции само в България гладуващите достигат 1,6 милиона души. Ето защо най-модерното и удобно приложение за поръчване на храна инициира акция, с която да подкрепи Holiday Heroes в предстоящата им коледна кампания, която отново ще осигури пълна празнична трапеза на хиляди семейства в цялата страна.

В периода от 14 до 16 октомври включително foodpanda ще дарява на каузата на Празничните герои по 20 стотинки от всяка поръчка на храна през сайта или мобилното си приложение. По този начин лидерите в поръчката на храна за дома и офиса ще помогнат на благотворителната организация да реализира деветата си поредна кампания, в която доброволци на каузата ще доставят празнични пакети с хранителни продукти лично в домовете на нуждаещите се семейства.

Поръчайте си храна от foodpanda и помогнете на семейство в нужда, защото чудесата се случват не само по Коледа!

Всичко за инициативата можете да следите в официалния сайт на Holiday Heroes www.holidayheroes.bg

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn