Препоръчай семейство в нужда

Всяко семейство има право да посрещне Коледа с пълна празнична трапеза. За съжаление има много такива, за които Рождеството не донася празничния дух, а масата им не е отрупана с вкусни и топли традиционни ястия. Ние от Holiday Heroes и стотиците празнични герои се стремим да превърнем празника на такива семейства във вълнуващ ден с пълна празнична трапеза.

В тази кампания за пореден път получихме подкрепата на нашите приятели от Telus International, които поемаха обажданията на горещата ни линия и сега лично се свързват с регистрираните семейства, за да потвърдят получаването на празничните пакети. След тазгодишната проверка на регистрации преди коледната ни кампания, имаме квота от близо 100 семейства, които могат да се регистрират допълнително към списъците ни за получаване на пакети.

До 3 декември, събота, всеки може да препоръча семейство в тежко финансово състояние, за което празничният пакет ще донесе коледен дух и ще допринесе трапезата да е пълна. Не забравяйте, че сред семействата, които имат най-много нужда от помощ, са тези с деца, затова нека опитаме да помогнем на повече такива домакинства. Напомняме ви, че във всеки коледен пакет ще има и детска играчка 

Препоръчването на семейства можете да направите тук: https://holidayheroes.bg/preporychai-semeistvo/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn