Стартираме първата Национална волейболна бизнес лига

Серията спортни турнири на Holiday Heroes под мотото „Спортувай с мисия“ е любима инициатива на екипа, но и на партньорите ни. Вече три години успешно реализираме турнири по футбол, картинг, боулинг, лазерна арена, но сред най-специалните ни състезания е пилотният ни спортен турнир – по плажен волейбол!

Феновете на волейбола се увеличават, всички наши участници с нетърпение чакат следващия турнир, а лятото става все по-недостатъчно, за да могат всички да се забавляват с любимия спорт. Ето защо, заедно с Добромир Лазаров и Sport Volley, поставяме началото на нещо ново, голямо, смело и дългоочаквано… Национална волейболна бизнес лига Sport Volley – Holiday Heroes.

Това е инициатива, каквато се организира за първи път в България. Инициатива, по примера на досегашните ни благотворителни турнири между компании, която дава възможност на бизнеса за грижа към служителите си и обществото през цялата година.

В НВБЛ Sport Volley – Holiday Heroes, могат да вземат участие представителни отбори на компании от цялата страна. Всеки записал се отбор ще участва равноправно в лигата и ще се бори за шампионска титла, а мачовете продължават в период от осем месеца. Началото поставяме на 15 октомври 2016 г., като мачовете ще се играят според схема, всеки месец турнири до април 2017 г.

Целта този път е не само да помогнем на още повече семейства в нужда за предстоящите християнски празници – Коледа 2016 и Великден 2017. Но и да дадем възможност на служителите да бъдат част от един отбор и извън офиса.

Защо да се включите в НВБЛ Sport Volley – Holiday Heroes е една възможност да:

 • За да бъдете празнични герои за български семейства в нужда на Коледа 2016 и Великден 2017
 • За да сплотите екипа си;
 • За да покажете на колегите си, че тяхното здраве е важно за вас;
 • За да мотивирате служителите си и да им помогнете да се справят със стреса;

Какво трябва да направите?

 1. Обичайте волейбола
 2. Свържете се с нас, за да ви разкажем подробности
  Венета Станева
  тел. +359 886 494 344
  v.staneva@holidayheroes.bg
 3. Запишете се до 16 септември
 4. Заплатете таксата-дарение
 5. Изберете свой представителен отбoр от 12 състезатели.
  Отборът е от вас, екипите от нас

Таксата за записване в НВБЛ Sport Volley – Holiday Heroes е 4 000 лв. 40% от нея се дарява на Holiday Heroes за закупуване на продукти за предстоящите кампании, а останалите средства ще се ползват за покриване на разходите по администрация, логистика, организация, екипи и т.н.
Всичко за лигата ще намерите тук: https://holidayheroes.bg/volley-liga/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn