55-то СОУ подкрепиха Holiday Heroes

Ученици от столичното 55-то СОУ се превърнаха в най-младите ни Празнични герои тази Коледа! През декември се организира традиционният благотворителен коледен базар на училището. Всички артикули, които се продаваха – коледни играчки и картички, бяха изработени лично от учениците с помощта на техните родители и учители.

В събитието се включиха поп-изпълнителката Тони и оперната певица Гергана Николаева, които зарадваха повече от 700 деца, които се събраха на откриването на коледния базар. А специални гости бяха звездите на ВИП Брадър 2016 – Роро, Лара и Боби, които се включиха в продажбата на артикулите и направиха деня им истински незабравим празник, пълен с много емоции и добро настроение.

Сумата, която учениците събраха от коледния базар е 2949,72 лв. Заради трагедията, която сполетя село Хитрино, 2000,00 лв. бяха дарени в помощ на пострадалите семейства, а с останалите средства – 949,72 лв., 55-то СОУ подкрепи каузата на Holiday Heroes за закупуване на хранителни продукти за български семейства в нужда за Коледа.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn