Advanced Nutrients отново са шампиони на боулинга

Мис Свят България 2016, Ива Екимова, Дара и приятелят ѝ Григор се включиха в звездния отбор с посланици на Holiday Heroes

За втора поредна година купата в турнира по боулинг на Holiday Heroes в Playground вдигна отборът на Advanced Nutrients. След оспорвана финална битка с АI компанията HyperScience екипът на лидера в производството на хидропонни торове заслужено спечели златните медали. Носители на бронза станаха ASBIS Bulgaria. Всички победители получиха специални подаръци от B.U. и STR8.

Боулинг турнирът е първият за 2018 година от серията „Спортувай в мисия“. В него се включихa още отборите на Magic Outdoor, както и представителни тимове на доброволците и посланиците на Празничните герои. PR експертът Ива Екимова, дъщеря ѝ Дара и приятелят ѝ Григор, и чаровната носителка на титлата „Мис Свят България 2016“ Галина Михайлова показаха завидни умения на пистата. Въпреки силния старт с поредица от страйкове, те не успяха да грабнат купата, но обещаха, че отново ще пробват следващия път.

За доброто настроение и заряд на всички участници се погрижиха Празничните герои от „Лактима Балкан“ и здравословните белгийски чипсове Roger`s.

Вълнуващите спортни турнири на Holiday Heroes от серията „Спортувай с мисия“ продължават с картинг на 22 февруари (научи как тук: https://holidayheroes.bg/karting/) С колегите си може да се запишете още сега, за да поспортувате и да се забавлявате заедно, като в същото време подкрепите каузата на Празничните герои хиляди семейства в нужда да посрещнат Великден 2018 с пълна празнична трапеза.

Повече информация за предстоящите активности на Holiday Heroes може да намерите тук: www.holidaheroes.bg

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn