Анелия и Веселин Маринов са новите посланици на каузата

Веселин Маринов и Holiday Heroes

Кампанията ни печели симпатиите на все повече български звезди, като някои от тях се превръщат и в наши празнични герои. Анелия и Веселин Маринов са новите имена, които решиха да се включват в четвъртата благотворителна кампания.

 

Този сезон Holiday Heroes се стреми да помогне на 5000 български семейства, които ежедневно се борят с бедността и трудните условия за живот. За да съберем нужните финансови средства и хранителни продукти ние се нуждаем от помощта на всеки един симпатизант на идеята. А звездните ни нови посланици имат огромен принос за изпълнението на мисията ни.

 

Веселин Маринов се включи в инициативата за пръв път, като стана част от предстоящия ни рекламен клип.

 

„Истинският герой е този, който обича и иска да помогне на човек в нужда“, сподели пред нас гласовитият изпълнител.

 

Певицата Анелия също се включи в групата на „празничните герои“ с участието си в нашия рекламен клип. Освен това, тя обеща да ни помогне в раздаването на празничните пакети до домовете на нуждаещи се семейства в дните преди Великден. „Нека заедно помогнем на 5 000 български семейства“, апелира талантливата Анелия.

Анелия и екипът на Holiday Heroes

Останалите имена, които подкрепят кампанията до момента са Рут Колева, Бобо, Стефан А. Щерев, Ice Cream и Сантра. Към тях се включват и актьорът Деян Донков, журналистите Георги Любенов и Ася Методиева, както и актрисата Йоанна Темелкова. Няма как да пропуснем да ти споделим и за нашия световноизвестен празничен герой – рап легендата Redman.

 

Holiday Heroes Великден 2014 вече набира средства чрез SMS с текст DMS GEROI на номер 17 777 и по банков път.

 

Търсим и доброволци, които искат да помагат в организацията, набирането на храни и средства, както и във финалната фаза на опаковане и разнасяне на празничните пакети.

 

Следи всичко, което се случва и на страницата ни във Facebook.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn