Анелия отново доброволец на Holiday Heroes

Певицата достави пакети с хранителни продукти и много положителни емоции на семейства в нужда

За поредна година Анелия се включи в кампанията на Holiday Heroes като доброволец. Изпълнителката, която чупи всички класации с хитовете си, намери време да достави лично в домовете на няколко семейства в нужда празнични пакети с хранителни продукти преди Великден.

Анелия изненада лъчезарната Лиляна навръх рождения ѝ ден. Жената има две деца, за които се грижи сама. След катастрофа синът ѝ получава сериозно увреждане на мозъка. Лиляна има и дъщеря, която е в 11 клас и скоро ѝ предстои абитуриентски бал. За Лили няма почивен ден. Тя работи всеки ден, за да може да отглежда децата си, но няма постоянна работа. Историята ѝ можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=7C9rk3hS6wc

Сред семействата, които Анелия посети, беше и това на Тодорка. Тя е майка на четири момчета. Най-голямото има кръвоизлив в мозъка и е инвалид първа група, а най-малкото няма и годинка.
Тодорка не работи. Грижи се за децата си, а съпругът ѝ е шофьор за международни товарни превози и често отсъства по цяла седмица. В грижите за малчуганите помага майката на Тодорка, която живее заедно със семейството. За какво мечтаят децата и как се справя семейството научете от видеото: https://www.youtube.com/watch?v=B0iKVNT81fw.

Снимки от вълнението в склада, както и емоционални срещи със семейства, на които помогнахме, може да разгледате на Facebook страницата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn