Astea Solutions победи в коледното състезание по картинг на Holiday Heroes


Димитър Илиев, Крум Дончев, Павел Лефтеров, Николай Върбицалиев, Ангел Караньотов и чаровната му половинка Ива Русинова бяха ментори на участващите отбори.

За трети пореден път пистата на Sofia Karting Ring стана любезен домакин на състезанието по картинг между компании, организирано от Holiday Heroes. След шампионите от Astea Solutions, в класирането се подредиха отборите на LIDL и „Аз Ям“!

Представители на общо осем социално отговорни компании се включиха в благотворителното събитие. Освен спечелилите първите три места, участваха още аптека МЕДЕЯ, AMG Computers, Groupe SEB, Mindspeople и Advanced Nutrients, като всички се състезаваха в подкрепа на коледната кампания на Празничните герои. Всички фирми, които по традиция участват в турнирите от серията „Спортувай с мисия“, заплащат такса за участие, която Holiday Heroes използва за закупуване на хранителни продукти за празничните пакети.

По традиция всеки отбор имаше ментор, който да помага със съвети и тактика, за да се стигне до победа. За да подкрепят каузата на Holiday Heroes, в състезанието отново се включиха едни от най-големите имена на българския автомобилизъм. Димитър Илиев, Крум Дончев, Павел Лефтеров, Николай Върбицалиев, Ангел Караньотов и нежната му половинка Ива Русинова станаха част от празничните герои на пистата. За всички участници имаше освежителни напитки на Pepsi и специални награди от Denim, STR8, Leocrema и C-Thru, а домакините от Sofia Karting Ring връчиха на всички участващи отбори подаръчен ваучер.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn