“Българско баскетболно общество” спечели стрийтбол турнира

Треньорът на младежкия национален отбор по баскетбол до 18 години и на БК „Левски“ – Мануел Марков, лично връчи купата и наградите на шампионите. На второ място се
класира отборът на Magic Outdoor, който получи наградите си от водещия на “Събуди се“ по Нова телевизия, Деян Веселинов. Трети остана отборът на Visteon, а след тях се класираха Shönherr, Telenor и Advanced Nutrients. Canyon, STR8, Denim и Leocrema осигуриха подаръчни награди на отборите, които се класираха на първите три места, а любезните домакини от Decathlon осигуриха подаръчни ваучери за пазаруване на носителите на златните медали.

Тити Папазов също беше сред специалните гости, които уважиха събитието. Шест отбора, представители на социално отговорни компании, се включиха в първия благотворителен турнир по стрийтбол между компании под мотото „Спортувай с мисия“ и помогнаха на каузата на Holiday Heroes, докато играха любимия си спорт. За перфектната спортно-техническа организация се бяха погрижили партньорите ни от Българско баскетболно общество. А за това събитието да бъде истински спортен празник се погрижиха приятелите ни от Florina, които доставиха ободряващи напитки, и от Aladin Foods, които подкрепиха участниците с любимите на всички дюнер сандвичи. От Right Rental пък се погрижиха за удобството на всички фенове на баскетбола и зрители на събитието.


С таксата от всички участващи отбори ще се закупят хранителни продукти, с които да напълним празничните пакети за кампания „Коледа 2016“. Благодарим ви, Празнични герои, че повярвахте в каузата ни и се включихте в благотворителния стрийтбол турнир между компании!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn