Баскетбол с мисия

През октомври „Спортувай с мисия“ се завръща. Този път на баскетболното игрище. Датата е 22 октомври, а любезен домакин на благотворителното състезание ще бъде любимата на поколения спортисти зала „Универсиада“ в София.  За да бъде турнирът на световно FIBA ниво, ще го организираме заедно с приятелите ни от „Виваком“ Национална баскетболна лига и BGO Software Баскетболна Лига.

Благотворителният турнир по баскетбол е между компании. В него могат да участват представителни отбори на фирми. Но ако има ентусиасти, за които баскетболът е мисия, каквато за нас е желанието да помогнем на хора в нужда – те също са добре дошли. Входната такса за тим от петима души е 700 лв. Играе се по тройки, с две резерви. Всички състезатели ще получат брандирани екипи. А участниците ще имат и ВИП ментори – професионални баскетболисти ще влязат в ролята на техни помощници, за да бъдат стратегиите им печеливши.

Цялата информация е на https://holidayheroes.bg/basketball/.

Крайният срок за записване на отбори е  10 октомври.

Всички средства, събрани от турнира, ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за предстоящата кампания на Holiday Heroes – „Коледа 2017“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn