Баскетболна сватба в подкрепа на Holiday Heroes

Сандра Велчева – спортeн директор на Националната баскетболна лига, и американският баскетболист Джими Хънт, който е играл в българските отбори „Балкан“, „Ямбол“ и „Левски“, преди броени дни сключиха брак. Куп чуждоземни гости, приятели и роднини на двойката се събраха в близост до София, за да почетат празника на младото семейство. Ще се зачудите защо ви споделяме тази новина? Освен че са супер свежа спортна двойка, а ние обичаме спорта… и свежите двойки, Сандра и Джими успяха в най-важния момент от своя общ живот да подкрепят и празничните герои.

Ако някой се е чудил какво точно значи нашият слоган „Любов в действие“, Сандра и Джими дадоха повече от красноречиво обяснение чрез своя пример. Всички гости, поканени на тяхната сватба, бяха помолени вместо цветя за младоженците да дарят сумата за закупуването им на Holiday Heroes. Приятелите на младото семейство събраха и дариха на нашата кауза 336 лв., за което им благодарим от цялото си сърце.

Средствата ще бъдат използвани през предстоящата ни кампания „Коледа 2017“, когато отново ще достигнем до хиляди български семейства в нужда, за да им помогнем да отбележат по достоен начин най-светлите празници.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn