Баскетболните клубове се обединяват в подкрепа на Holiday Heroes

Баскетболисти стават Празнични герои и търсят своите отбори за благотворителен турнир в подкрепа на хиляди семейства в нужда

На 23 април зала „Триадица“ в София ще стане арена на баскетболните игри и спорта с кауза. Holiday Heroes, Виваком Национална баскетболна лига и Българско баскетболно общество организират съвместно благотворителен турнир по баскетбол. В него могат да се включат представителни отбори на компании, които да подкрепят каузата на Holiday Heroes, докато играят любимия на феновете спорт.

Всеки отбор ще има личен ментор и треньор в лицето на професионален баскетболист. Златин Георгиев от БК „Рилски спортист“, Евгени Хаджирусев от БК „Левски“, Божидар Аврамов от БК „Лукойл Академик“ и Ивко Ивков от БК „Балкан“ са част от професионалистите, които ще се включат в турнира като ментори на отбори.

Всеки отбор се състои от петима души, представители на компания участник, която се е записала в срок до 5 април. Всички събрани средства от таксите за участие на отборите ще се използват за закупуване на храна и продукти, с които Holiday Heroes да помогне на хиляди семейства в нужда този Великден.

Пълна информация за събитието и форма за записване в турнира можете да намерите на www.holidayheroes.bg/basketball/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn