Be different. Become a hero!

Вземи своя Canyon сега и стани част от кампанията „Be different. Become a hero!“.

Това е най-новият ни проект, който стартираме заедно с нашите приятели – лидерите в дистрибуция на IT продукти – ASBIS България и една от най-популярните на пазара марки младежки аксесоари – Canyon.

Съвместната ни кампания ще продължи до края на 2016 г., по време на която, при закупуване на компютърен аксесоар – мишка или геймпад Canyon, ASBIS България дарява по 1 лв. за каузата на Holiday Heroes. Всичко за моделите и как можете да ги закупите ще научите тук: https://holidayheroes.bg/canyon/.

  • Чудите се каква компютърна мишка да изберете за дома или офиса?
  • Още не сте избрали геймпад, с който да играете любимите си игри или да зарадвате някого със страхотен подарък ?

Да си празничен герой става все по-лесно благодарение на ASBIS България. Купете своя продукт от кампанията „Be different. Become a hero!“ и се превърнете в герой за семейство в нужда.

Продуктите на Canyon от кампанията можете да купите онлайн или да намерите в търговската мрежа, с обозначителен стикер. (Виж обектите, от които могат да се закупят продуктите от кампанята ТУК)

Нека покажем, че всеки ден се случват чудеса, а не само по Коледа.

* Всички събрани средства от кампанията „Be different. Become a hero!“ще се използват за закупуване на хранителни продукти за кампания „Коледа 2016″, за да могат хиляди семейства да посрещнат празника с пълна празнична.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn