BENETTON с дарителска кампания “Love for Humans”

Съвместната инициатива на модния бранд и Holiday Heroes събира дрехи с марката Benetton и Sisley, които ще бъдат дарени на хора в нужда.

В месеца на любовта – февруари, Benetton търси добри сърца, които да дарят топлина и внимание на нуждаещите се: на ближния в нужда, на детето и възрастния човек, събуждащи желание за грижа. В тяхна полза Benetton организира мащабна дарителска кампания “Love for Humans”, в която Ви приканва да участвате, като дарите своя дамска, мъжка или детска дреха с марка Benetton & Sisley от 1 до 14 февруари във всички магазини на Benetton в София, Mall Plovdiv, Burgas Plaza и Mall Galleria Бургас. Партньор в дарителската кампания е благотворителната организация Holiday Heroes, която ще изпрати събраните дрехи на социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания.

По време на кампанията дарителите участват в томбола за над 100 награди и Голямата награда на Benetton – 1000 лв. (ваучер). Срещу всяка дарена дреха дарителите получават талон за участие в томболата. Така се увеличава техният шанс да спечелят. Печелившите ще бъдат изтеглени на 16.02.2017 г. от 11:00 ч в магазин Benetton в Mall of Sofia и ще бъдат обявени на Facebook страницата Benetton Sofia, Bulgaria fan page и Facebook страницата на Holiday Heroes. В периода 1-14 февруари за всяка покупка, направена с талон „Love for Humans”, Benetton дарява 1 лев за каузата на Holiday Heroes. Дари своя дреха и покажи любов към хора в нужда! Тя е безценна за тях!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn