Бети иска да живее! Помогни ѝ!

Помогни на Бети от Кюстендил!

Запознайте се с Бети от Кюстендил. Тя е малко лъчезарно момиченце, чиито очи са изпълнени с любопитство и жизнерадост. Но Бети се различава по нещо от връстниците си. Нейната съдба е в пъти по-тежка и жестока.

 

На 28-ми декември 2013 година двегодишната Бети е диагностицирана с остра В-лимфобластна левкемия. По спешност е приета за лечение в „Многопрофилна болница за активно лечение Царица Йоанна – ИСУЛ“.

 

В следствие на тежкото заболяване, малката героиня развива силна микотична инфекция. Черният й дроб, далакът и единият бъбрек са увредени.

 

За нещастие сумата, която е нужна за лечението на Бети, е непосилна за нейното семейство. Американски лекари дават надежда на родителите на малкото ангелче, но по предварителни данни се оказва, че ще бъдат нужни между 500 000 и 1 000 000 долара за лечението ѝ.

Бети от Кюстендил и майка ѝ

Отправяме своя призив към теб! Нека помогнем на Бети да живее!

 

Номерът на дарителската сметка е:

 

Общинска банка АД 
BG16SOMB91301056393701 
BIC SOMBBGSF 
Елизабета Калоянова Димитрова

 

Кутии за дарения за Бети има в: ДАИ, пицария „Роял“, кафе „ABC“, „Дрийм Хаус“, пицария „Наполи“, аптеки „Захариева и Жени“, Рамира, Технополис, Майорска къща, Транжорна при пицария Роял, Дарис, Зона Спорт, магазин за алкохол и цигари Vintage.

 

Можеш да следиш борбата на Бети с болестта на Facebook страницата ѝ.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn