Blackstreet представиха новия ни химн

Събота вечер, 4 април, клуб „Дали“. Фенове на музиката от 90-те години, празнични герои и посланици на каузата, сред които Вяра Атова, Драго Симеонов, Евгени Иванов – Пушката, Тони. Събрали сме се, за да посрещнем нашите специални гости – американските R&B легенди и носители на Грами Blackstreet, които са в България, за да представят “Carry the Flame”, своят нов сингъл и наш международен химн. Вижте видеото, както и снимки от събитието по-долу.

След официалното представане на песента, на сцената се качи македонската звезда Даниел Каймакоски, за да подгрее публиката. Мей, Ягода Тренева и Деси Андонова също бяха част от програмата на концерта Holiday Heroes 90s трибют. Кулминацията, разбира се, беше сетът на Blackstreet, които подкрепени от Southwick и Бобо изпълниха своите вечни хитове, сред които култовото „No Diggity”.

Гостите бяха подготвили и специална изненада, те извикаха на сцената инциаторът на Holiday Heroes Майкъл Струмейтис, за да го поздравят за рождения му ден.

След бурния уикенд от понеделник започваме и разнасянето на празничните пакети до хиляди семейства в нужда. Следете какви ги вършим на официалния ни сайт и страницата ни във Facebook.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn