Признателни сме на всички празнични герои!

 

Вярата в каузата ни е нашият стимул да продължаваме напред! Точно затова искаме да благодарим на всички хора с големи сърца, които повярваха в нас и ни подадоха ръка, за да успеем за пореден път да подарим радост на хиляди нуждаещи се българи за празниците.

 

На 11 и 12 октомври поставихме началото на третата си коледна кампания с благотворителен турнир по минифутбол, в които взеха участие 21 отбора, представители на фирми със социално отговорна политика. Събитието се случи на терена на „Мусагеница Спорт“, който домакините ни предоставиха абсолютно безвъзмездно.

 

Компаниите, които се превърнаха в истински празнични герои са: Unicredit BulbankBNP Paribas Personal Finance,Smart CommunicationsMaxGreat Wall, HPKammartonNIKAsicdepot,Vivacom Unimasters Logistics,  СИБАНК MtelBellaNetInfoPepsi, GeneraliRed Devil CateringМусагеница СпортCarlsbergAdvanced Nutrients.

 

Събитието нямаше да бъде толкова специално и без подкрепата на именити талантливи българи. Томас Лафчис и Николай Тодоров – Кайзера ни подкрепиха като поставиха официалното начало на турнира. Певицата Тони отново ни подари свое прекрасно изпълнение, а момичетата от балет „Нова“ ни зарадваха с новата си хореография.

 

Малките състезатели от детска школа “БМ Спорт“ се превърнаха в талисмани на всеки тим, а Отборът на сърцето, сформиран от Орлин Павлов, Играта, Skiller, Миро и Панайот от Big Brother, СкандаУ, и с капитан Лео Бианчи показаха своите умения на терена в демонстративен мач срещу отбор от състезатели с капитан – любимият радио и ТВ водещ Митко Павлов.

 

Няма как да пропуснем да благодарим и на футболните легенди Димитър Пенев, Пламен Николов и Христо Янев, които лично наградиха големите победители Vivacom, CiBank и UniCredit.

 

За реализацията на благотворителния турнир любезно помогнаха GeneraliRed Devil CateringCarlsbergPepsiFoodpanda.BgRight Rental, които осигуриха предметни награди, храни, напитки и подаръци за участниците.

 

събрахме

Благодарим Ви! Всички Вие доказахте какво значи любов в действие.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn