Благотворителен турнир по стрийтбол. Очакваме ви!

След успеха и всички прекрасни емоции, които имахме на благотворителния турнир по плажен волейбол през юни, сме щастливи да съобщим, че ни предстои ново предизвикателство – състезание по стрийтбол. Събитието отново е част от серията ни благотворителни турнири с мото „Спортувай с мисия“, като негов домакин този път ще бъде баскетболното игрище на магазин Decathlon Витоша.
За участие могат да се запишат представители на всички желаещи компании, които ще се превърнат в герои за много български семейства. Нека заедно да вдъхнем надежда и да спомогнем за посрещането на достойни и щастливи коледни празници на хората в нужда!
Всяка компания трябва да си избере представителен отбор от 5 състезатели, на които ще осигурим специални красиви екипи. Очаква се част от посланиците на Holiday Heroes също да сформират отбор, който да се състезава наравно с останалите.

Как да се запишете за турнира:
Обадете се на:
+359 886 494 344, 
Венета Станева,
v.staneva@holidayheroes.bg

Или попълнете онлайн формата ни за записване: https://holidayheroes.bg/streetball/

Крайният срок е 15 юли, като таксата-дарение, която трябва да се заплати за участие, е 700 лв. Всички събрани средства ще бъдат използвани за Коледната кампания на Holiday Heroes.
Медийни партньори на турнира са Darik Radio, Хайлайф и интернет медиите sportal.bg, actualno.com и sportlive.bg.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn