Business Run Plovdiv в подкрепа на „Holiday Heroes” този октомври

На 8 октомври 2017 г. Пловдив ще тича в подкрепа на празничните герои! Това се случва благодарение на страхотните СК „Бегач“.
Вече четири години те организират благотворителни маратони в София. Тази година е първото им издание и в града на тепетата. Повече от поласкани сме, че мисията на Holiday Heroes спечели сърцата на организацията и нейните фенове. Заедно с Център за психологически консултации „Феникс“ празничните герои ще получат подкрепа чрез спортното събитие, за да могат повече семейства в нужда да посрещнат Коледа 2017 с усмивки и пълна празнична трапеза.

Business Run е щафетно бягане за отбори на социално отговорни компании. Всеки отбор е съставен от четирима души, които пробягват общо 16 км. През 2017 г. в Business Run Sofia участваха повече от хиляда души от над 150 компании.

Може да се регистрирате и вие — просто кликнете тук. 30% от таксите за участие в Business Run Plovdiv ще бъдат дарени за благотворителност.

Споделихме със СК „Бегач“, но ще предоставим и на теб малко цифри, за да разбереш колко важен е всеки лев за нашата текуща мисия — кампания „Коледа 2017“. При събрани 1000 лв. 28 социално слаби семейства ще получат пакет с хранителни продукти.
Запиши се сега и нека спортът да бъде твоята Любов в действие.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn