Coca-Cola Hellenic BSO са новите Празнични герои

e072b35ab866b11b65359ea2e73f894f337acd1b6442249abdpimgpsh_fullsize_distr

За да бъдеш добър, не е нужно много. Само желание и голямо сърце. А Coca-Cola Hellenic BSO и „Отбор на сърцето“ показаха, че ги имат. Служителите на компанията се изправиха срещу звездния отбор в приятелска среща в подкрепа на Празничните герои на игрищата на Мусагеница Спорт. А причина за мача стана стремежът да помогнат на хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа 2016 с пълна празнична трапеза.

Дичо, Играта, Скилър, СкандаУ, Миро и Панайот от Биг Брадър, начело с капитана Лео Бианки, се включиха в благотворителния футболен мач, като се изправиха срещу два представителни отбора на Coca-Cola Hellenic BSO. За да играят срещу „Отбора на сърцето“, Coca-Cola Hellenic BSO платиха такса за участие на стойност 1000 лв. на отбор. Цялата сума се дарява на Holiday Heroes, за да се закупят хранителни продукти за празничните пакети в предстоящата коледна кампания.

Преди няколко години Лео създаде „Отбор на сърцето“, в който се обединяват звездите на България, за да играят благотворително. Вече две години те са неизменна част от спортните ни турнири „Спортувай с мисия“, но всеки може да ги предизвика и да играе любимата си игра с тях по всяко време на годината и по всякакъв повод. Единственото, което трябва да направи, е да заплати такса за участие на стойност минимум 1000 лв., а 100% от сумата се дарява на каузата на Holiday Heroes.

Последвайте добрия пример на Coca-Cola Hellenic BSO и предизвикайте „Отбора на сърцето“. Очакваме ви :)

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn