Holiday Heroes

Те вече дариха чрез #Дариобяд

#Дариобяд

#ДариОбяд е инициатива на Holiday Heroes,която провеждаме вече четвърта кампания.

Мисията ни е да помагаме на нуждаещи се семейства, възрастни хора, самотни майки или хора с увреждания, като им осигуряваме необходимите хранителни продукти за достойна празнична вечеря и ги доставяме до домовете им.

С #ДариОбяд искаме и този Великден да обединеним служителите на малкия, средния и големия бизнес в страната в името на една благородна кауза. Така заедно ще помогнем на 5 000 семейства в нужда и ще докажем, че българският бизнес е социално отговорен.

  • Всичко, което трябва да направите преди Великден е:
  • Организирайте се с колегите си в офиса и съберете парите, които обикновено давате за обяд.
  • Преведете сумата по сметката на Holiday Heroes.
  • Направете си селфи! Публикувайте го в социалните си мрежи с хаштаг #ДариОбяд и вдъхновете и други компании да последват примера ви!
  • ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕТО СИ В #ДАРИОБЯД

  • Should be Empty:

Те се включиха в различни инициативи на Holiday Heroes:

Антонина Николова

Антонина Николова

Marketing Account Manager Trader.bg Искам да благодаря на Holiday Heroes, че ни направиха част от своята инциативата #ДариОбяд. Благодарение на щедростта на колегите и компанията, ние дарихме частичка от нас на хората, които имаха нужда!
Антонина Николова

Криси Табачка

Редактор Мода и Красота Tialoto.bg Повярвах в Holiday Heroes, защото научиха хората как да подават ръка. Научиха ни на това, че е много важно да бъдем съпричастни и преди всичко човечни!
Антонина Николова

Десислава Рангелова

Бранд, КСО и ПР Мениджър Telus International Holiday Heroes e една от най-утвърдените неправителствени организации в България и ние сме много щастливи, че за пореден път сме партньори в техните кампании.
Антонина Николова

Ивайло Иванов

Мениджър Проекти Comptel Много ми хареса кампанията на Holiday Heroes и това, че в нея може да се участва по различни начини. Вижда се, че наистина това помага на хората в нужда!
Антонина Николова

Лидия и Бойко Аврамови

Младоженци, дарили парите от сватбените си букети на Holiday Heroes Искахме да направим добро. Сетихме се за Holiday Heroes, защото това е една наистина благородна кауза. Наистина знаеш къде отиват дарените пари!