Деца и учители направиха стотици мартенички заедно

Учителите и ръководството на две столични училища и една детска градина показаха, че не са безразлични към хората в нужда. 112 ОУ „Стоян Заимов“, СОУ „Васил Левски“ и ЦДГ „Чучулига“, група “Тигър”, показаха, че в образователната им програма е заложено и изграждането на човешки ценности у възпитаниците им. За да изработят мартеници, които да дарят на кампанията „Не е нужно да си голям, за да помогнеш“, и да осигурят пълна празнична трапеза на хиляди семейства в нужда за Великден, те си спретнаха истински творчески работилнички.

Малчуганите от 3-ти “д“ клас в 112 ОУ правиха мартенички лично с директора и класната си – г-н Костов и г-жа Таня Панчева, а специален гост им беше волейболистът Евгени Иванов-Пушката.

В кампанията „Не е нужно да си голям, за да помогнеш“ се включиха и четири паралелки от първи и втори клас на 8 СОУ, с директор Милена Аначкова. А класните ръководители на първолаците, г-жа Елена Петрова, г-жа Миглена Токманова, г-жа Мария Димитрова и г-жа Димитричка Янакиева, бяха неотлъчно до тях, за да им помагат и да ги насърчават. Най-малките празнични герои пък станаха децата от ЦДГ „Чучулига“, група „Тигър“, с госпожа Тони Димитрова.

В редиците на празничните герои, които помогнаха на кампанията видяхме и чаровната Златка Димитрова, която не за първи път помага на Holiday Heroes. Този път тя успя да събере десетки мартеници, изпратени и от цялата страна, които дари на каузата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn