Ден 1: Слънчевите българи с тежки съдби

Вълнение, топли прегръдки, усмихнати лица. Ден първи от нашата великденска кампания.

 

За нас 14-ти април не беше просто поредният понеделник, а един дългоочакван ден, който постави началото на осъществяването на нашата инициатива – да подарим поводи за усмивки и хранителни продукти на хиляди българи.

 Great Wall & Holiday Heroes

Благодарение на Great Wall, които ни предоставиха свои автомобили, днес обикаляхме редица столични квартали, за да почукаме на вратите на нуждаещите се семейства, записали се в нашите списъци.

 

Всички те ни очакваха с огромно нетърпение, а когато се срещнахме на живо огряха сърцата ни повече от пролетното слънце, което озаряваше деня.

 

Днес ние бяхме дългоочаквани гости в домовете на тези хора, а след като прекрачихме входната врата на жилищата им, осъзнахме в колко трудни условия са принудени да живеят някои от тях.

 Holiday Heroes доброволци

За тях празничните пакети на Holiday Heroes, пълни с най-различни вкусни продукти и напитки бяха подарък с огромно значение. Повод за щастие и символ на надежда за по-светло бъдеще.

 

След този незабравим ден се чувстваме двойно по-мотивирани да продължаваме да развиваме кампанията си и да споделяме любовта си с нуждаещи се българи. Те са истинските герои, които ни вдъхновяват!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn