Ден 3: Катето Евро, Александър Кадиев и Неве споделиха любовта си с хора в нужда

Макар лошото време и априлският сняг да ни изненадаха негативно още от сутринта, в никакъв случай не се отразиха на празничния ни дух и желанието да помагаме на нуждаещи се хора.

 

По време на третия ден от великденската ни кампания наши доброволци, български знаменитости и американски граждани обединиха усилия и заедно пакетираха и разнасяха празнични пакети из столицата.

 

Към звездните ни посланици на 16-ти април се включиха свежото и усмихнато дуо Катето Евро и Александър Кадиев. Двамата облякоха „празничните одежди“ и посетиха дома на самотна възрастна жена, на която подариха пакет с вкусни хранителни продукти. Снимки от срещата им можеш да видиш тук.

Катето Евро за Holiday Heroes

Познатата от изявите си на телевизионния екран актриса Невена Бозукова-Неве и Александър Попов, треньор на ВК ЦСКА, също дариха празничен пакет на нуждаещи се българи. Те дариха усмивки и вкусни продукти на пенсионери в тежко положение, за които великденската трапеза ще бъде пълна.Неве и Holiday HeroesСашо Попов и Holiday Heroes

Тази година към кампанията на Holiday Heroes отново се включиха представители от всевъзможни националности. Сред тях бяха и американски гости на кампанията, които изненадващо се свързаха с организаторите и посетиха нашия склад за пакетиране.

 

Там те с огромен ентусиазъм пълниха кашони с хранителни продукти, а след това посетиха две от семействата в доста тежко състояние. Те имаха шанса да се сблъскат лице в лице в тежката българска действителност и да дадат своя принос в нейното подобрение.

Доброволци - Holiday Heroes

Остава още един ден до края на кампания Великден 2014. Всичко, което се случва около Holiday Heroes можеш да следиш в реално време тук или във Facebook.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn