Диляна Попова, Тони и Йоанна Темелкова разнасят празнични пакети

Първият ден от великденската ни акция с благотворителни цели бе изключително вълнуващ за нашите звездни герои.

Диляна Попова за Holiday Heroes

Красавицата Диляна Попова, която за пореден път подкрепя Holiday Heroes, посети столичния квартал „Красна поляна“. Там тя бе дългоочакван гост в дома на самотна майка и четирите ѝ усмихнати дечица.

 

Диляна поднесе на това семейство кашон на Holiday Heroes, пълен с вкусни хранителни продукти и напитки за една истинска и пълна празнична трапеза.

Диляна Попова и Holiday Heroes

Но красавицата не бе единствената звездна героиня, която отдели от времето си, за да се запознае с нуждаещо се семейство през първия ден на кампанията.

 

Певицата Елена Брусарска от хитовата група Ice Cream, поп изпълнителката Тони и водещият Михаил Дюзев също разнасяха празнични пакети. Те посетиха ж.к. „Възраждане“, където се запознаха с тежките съдби на вдовица и възрастна дама, която се грижи за двете си дечица и болната си майка.

Тони и Елена Брусарска - Holiday Heroes

Междувременно звездата от култовия сериал „Под прикритие“ Йоанна Темелкова и приятелят ѝ Мартин Гяуров, познат на зрителите от друг хитов сериал – „Фамилията“, също участваха в разнасянето на пакетите. Тези празнични герои дариха щастие и хранителни продукти на цели 8 семейства в затруднено положение, живущи в квартал „Младост“.

Йоана Темелкова и Holiday Heroes

Първият ден от кампанията ни бе изключително успешен и близо 1000 български семейства получиха храни и усмивки от наши доброволци и звездни герои. Тук можеш да разбереш какво е усещането да помагаш, а съвсем скоро ще те информираме как премина и вторият ден от акцията ни.

 

За информация в реално време следи Facebook страницата на Holiday Heroes.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn