“Дрескод усмивка“ скоро и с видео!

 

HH_Image_728x382

Новият коледен химн на Holiday Heroes ще зарежда с усмивки от идната седмица.
 

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus направиха първия коледен подарък на празничните герои, като им посветиха съвместната си песен – „ Дрескод усмивка“. Зареждащата мелодия веднага грабва и те изпълва с предколедно настроение, и наистина – с много широка усмивка! Парчето веднага се превърна в химн на коледната кампания на Holiday Heroes. Ето защо празничните герои решиха да обединят усилия и да превърнат “Дрескод усмивка“ в зареждащо видео, което да покаже колко красиво е да си усмихнат.
 
Снимките на официалния клип приключиха преди броени часове. За пореден път се убедихме, че добротата е най-заразното благо в света. В мейкинга се включиха десетки хора, които дадоха всичко от себе си напълно безвъзмездно, за да може коледната нощ да бъде вълшебна за хиляди семейства.
 
Заснехме „Дрескод усмивка“ в уютните Zoom Box Center и Villa Victoria – Ловен Парк. Видео е заснето и режисирано от екипа на New Generations Arts – Павел Пенчев и Евгени Тодоров. Те осигуриха и нужното техническо оборудване, а PRO Camera Rental предоставиха осветление за заснемането на продукцията. Визията на изпълнителите беше поверена на стилистката Тони, която направи вдъхновяващ аутфит с дрехите на Pepe Jeans. За безупречния външен вид на артистите се погрижи и топ-коафьорът и гримьор Слав. За реализацията на видеото помогна и Вили Боршукова, която е инициатор на Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!”
 
„Дрескод усмивка“ е изцяло благотворителен проект! Всеки замесен е работил напълно безвъзмездно и в името на каузата на Holiday Heroes, за което благодарим от сърце.
 
Докато екипът на Holiday Heroes монтира кадрите, ще ви тийзнем с няколко кадъра. Очаквайте скоро премиерата на клипа! Ние самите нямаме търпение!

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn