Елена Брусарска достави празнични пакети на Лазаровден

Повече от четиридесет доброволци се включиха в първия ден от опаковането на празничните пакети в склада, който любезните ни домакини от K&M предоставиха за великденската ни камапния.

Всеки един от нашите герои с добри сърца имаше своята отговорна задача при подготовката на пакетите – да сложи в тях хранителен продукт и… частица любов. Само за няколко часа бяха приготвени близо две хиляди празнични пакета, които веднага поеха по пътя си към семейства в нужда в София и страната.

Сред празничните герои на Лазаровден, които доставиха пакети на семейства в нужда в София, се нареди и нашият посланик на доброто Елена Брусарска. Чаровната изпълнителка и водеща на модното предаване „Закачалки“ посети дома на Любов. Тя е инвалид и се придвижва с проходилка. Доскоро е била с призната намалена работоспособност от ТЕЛК, но сега решението е отменено и тя не получава никаква финансова помощ. Живее само с двадесетгодишния си син, който работи като доставчик на храна и издържа домакинството им със заплатата си. Любов сподели пред Елена, че в борбата си за решение от ТЕЛК, за да ѝ бъде призната степен на инвалидност и да получи отново пенсия, с която да си помогне, се налага да проси, така че да може да плати медицинските си изследвания.

Кампания „Великден 2017“ продължава до вторник. Всеки ден празничните герои ще опаковат пакети в логистичния ни център и с помощта на безчет доброволци ще ги доставят в домовете на хиляди семейства в нужда из цяла България. Процеса на опаковане можете да следите на живо в канала ни в YouTube или на Facebook страницата ни.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn