„ЕВРОМАТ МР“ вдигнаха купата в тенис турнира на Holiday Heroes

Шестнадесет отбора се включиха в благотворителното събитие в спортен център „ХЕМУС“ във Велико Търново и събраха 4000 лв. в подкрепа на каузата ни
За втора поредна година Holiday Heroes, „Арена ТЕНИС“ и сдружение „Актив“ обединиха усилия в подкрепа на 5000 семейства в нужда. Шестнадесет отбора се включиха в благотворителния турнир за смесени двойки във Велико Търново – My Way, „Евромат МР“, „Арена Тенис“, сдружение „Актив“, Wine Bar Arbat, „Булстрад“, AES Bulgaria, „Ташеви“ и два отбора на „Био Вис“.

Освен представителите на социално отговорни компании, които подкрепиха каузата, на кортовете на модерния тенис комплекс в спортен център „Хемус“ се състезаваха и индивидуални участници, за които тенисът е начин на живот, а каузата на Празничните герои – мисия. Това бяха Ивелина и Слави, Аглая и Боби, Гери и Мариан, Йовка и Атанас, Снежанка и Дядо Коледа. В турнира се включи и отбор на Holiday Heroes, в който доброволци на каузата също поиграха любимия си спорт. За да се подкрепят участниците по време на натоварващия, но зареждащ турнир, бяха осигурени вкусни и здравословни сандвичи и бира „Болярка“ от Mario Fresh.

Шампиони в тенис турнира станаха Стефка Бончева и Радослав Бояджиев, представители на „Евромат МР“. Те успяха да спечелят купата в оспорвана битка с отбора на My Way. След тях се наредиха отборите на Wine Bar ARBAT и екипът на Ивелина Попова и Слави Делчев. Всички те получиха специални награди от Cosmetic Plus, My Way и „Болярка“.

Всичко около събитието можете да следите на официалната Facebook страница на организацията.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn