Купища изненади и футболни легенди на благотворителния ни турнир

 

Броени дни остават до благотворителния ни футболен турнир, а ние сме подготвили куп изненади за своите участници от 21 отбора! 

 

Първата от тях са лицата, които ще открият събитието в съботната сутрин на 11 октомври.

 

Официалното откриване ще започне в 9:30 часа на терена на „Мусагеница Спорт“, който домакините предоставиха абсолютно безвъзмездно за целите на благородната инициатива. За да „пререже“ своеобразно лентата на турнира, на официалното откриване ще присъства и познатият във футболните среди Томас Лафчис. Редом до него участниците и публиката на събитието ще видят футболната легенда Николай Тодоров – „Кайзера“.

 

Вики и Томас

 

В откриващата част обаче, освен футболни звезди, ще вземат участие още грациите от балет „Нова“, които са подготвили специално създадена за благотворителното мероприятие хореография. Към музикалната програма в съботната утрин се включва и поп певицата Тони, която ще изпълни миналогодишния химн на кампанията Holiday Heroes – „Любов“.

 

Любопитна подробност е, че по време на турнира всеки отбор ще има свой талисман в лицето на малките състезатели от детска школа “БМ Спорт“. Същевременно в първия ден на двудневния турнир ще бъде разигран демонстративен мач със звездния отбор на капитана Лео Бианчи. Редом до италианеца ще застанат едни от най-обичаните и добре познати от ефира лица като Орлин Павлов, Играта, Skiller, Миро и Панайот от Big Brother,СкандаУ, др.

 

В навечерието на награждаването в неделя, на терена ще стъпят бившият български национал по футбол Христо Янев и колегата му Пламен Николов, които лично ще раздадат призовете на победителите в турнира.

 

Участниците на благотворителния футболен турнир са: Unicredit BulbankBNP Paribas Personal Finance,Smart Communications, MaxGreat Wall, HPKammarton, NIK, Asicdepot, Vivacom,  Unimasters Logistics,  СИБАНК,  MtelBellaNetInfo, Pepsi, Generali, Red Devil Catering, Мусагеница Спорт, Carlsberg, Advanced Nutrients, „Отборът на сърцето“ с капитан Лео Бианчи.

 

Благотворителният турнир на Holiday Heroes се реализира с любезната подкрепа на Generali, Red Devil Catering, Carlsberg, Pepsi, Foodpanda.Bg, Right Rental, осигуряващи предметни награди и подаръци за участниците.

 

Всичко за събитието можете да следите на Фейсбук страницата на Holiday Heroes. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn