Гейминг турнир Ubisoft Charity Jam стартира

Вчера, вторник, 22 септември, по време на традиционния Gaming Knights турнир в Culture Beat, се състоя и специален благотворителен аукцион. Участниците в гейминг турнира имаха уникалната възможност да си закупят лимитирани артикули на едни от най-популярните игри – Assassin’s Creed, Far Cry и Just Dance. Събитието беше изцяло в подкрепа на Holiday Heroes, а събраните средства са на обща стойност от 398 лв.

UCJ_Aucion2

Ubisoft Charity Jam стартира в понеделник, и още в първите часове след началото си получихме дарение на стойност от 250 долара. Така, със сумата, събрана само през първите два ни от Ubisoft Charity Jam, Празничните герои ще могат да осигурят празнична трапеза на повече от 20 семейства.

Напомняме ви, че най-интересното тепърва предстои! Затова ни очаквамйте утре, 24 септември, четвъртък, от 14:00 ч., абсолютно на живо в Twitch канала на Ubisoft. Вижте как разработчиците от софийското студио ще играят различни игри, докато са поставени в забавни и нестандартни условия, а водещ на уникалното шоу ще бъде не друг, а нашият приятел – Роро Кавалджиев.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn