Гергана Николаева и Тони доставяха пакети на Holiday Heroes

Поп музиката и класиката се превърнаха в празнични герои във втория ден от разноса на празнични пакети. Оперната певица Гергана Николаева и близката ѝ приятелка и изпълнителка на хитовете „Всичко било е насън“ и „Както преди“, доставиха коледни пакети на семейства в нужда.
Още с първите опаковани през деня пакети двете певици успяха да посетят дома на Георги – пенсионер, който живее със съпругата си. И двамата са незрящи. Гергана и Тони донесоха дългоочакваното коледно чудо и в дома на Трендафил. Той е безработен и получава пенсия по болест. Живее със сина си, който също не работи и е асистент на баща си.

Вече два дни неуморните празнични герои опаковат и товарят пакети в уютните складове, които любезните домакини от K&M предоставиха абсолютно безвъзмездно. Във всеки пакет доброволците поставяха най-нужните продукти за посрещане на празниците – брашно, варива, безалкохолни, шоколадови изделия, месни и млечни продукти, както и играчка за малчуганите.

Готовите пакети веднага се поемат от други доброволци, които да ги дистрибутират из цяла България. Благодарение на Foodpandaвсички доброволци имаха вкусна топла пица за обяд, с която да се подкрепят и да продължат да опаковат с широки усмивки.

Опаковането и доставката на празнични пакети продължава до вторник, 20 декември. Целият процес в логистичния център се излъчва онлайн във Facebook страницата на Holiday Heroes. Как протече първият ден, може да видите тук: http://bit.ly/2hx6UNs

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn