Героите могат да скачат!


Включи се в благотворителен турнир по баскетбол между компании

Всяка от дисциплините в „Спортувай с мисия“ е специална, но един от най-вълнуващите спектакли сме виждали на баскетболното игрище. Затова с приятелите ни от Национална баскетболна лига и BGO Software Българска Баскетболна Лига предстои да проверим колко високо могат да скачат героите в бизнеса. А най-хубавото е, че докато се забавляваме, ще подкрепим кампания „Великден 2018“.

На 25 март каним теб и останалите баскетболни божества от фирмата, в която работиш, на благотворителен турнир по баскетбол. Състезанието, с кауза да помогнем на хиляди българи в нужда, ще се проведе с любезното домакинство на зала „Универсиада“.

Набираме дванадесет отбора от по петима души, които са готови да дадат най-доброто от себе си под коша. Ние ще осигурим брандирани екипи и чудни изненади. Ментори на отборите ще бъдат някои от най-ярките български баскетболни звезди. Записването продължава до 15 март, а цялата информация можеш да намериш тук: www.holidayheroes.bg/basketball

С всички средства, събрани от благотворителния турнир, ще закупим най-необходимите хранителни продукти, които ще опаковаме като великденски празнични пакети. Те ще бъдат доставени до домовете на хиляди семейства в беда из цяла България, за да подарим на нуждаещите се един истински празничен уют.

С медийната подкрепа на Sportal.bg, Sportlive.bg, Vibes.bg, BGO Basketball TV, Espressonews.bg

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn