Геройски изненади на Sport Fest


Че спортът е мисия вече знаете! Че е забавление – също. Но за изненадите, които сме ви подготвили на предстоящия Sport Fest в гр. Бургас, ще ви разкажем сега..

ГЕРОЙСКИ ИГРИ
Колелото на Доброто
Можеш да завъртиш колелото, което ще ти донесе неочаквани награди, осигурени от нас и от нашите партньори.
Баскетбол за добротворци
3 от 3 и получаваш награда ! Каква? Ела при нас и ще разбереш.
ШАХ
Ела да поиграеш шах. Ще е приятно, ще получиш награда, а и ще подкрепиш каузата ни.
ТОМБОЛА
В края на всеки ден ще има томбола с изненади за участниците. В нея могат да се включат всички участници в игрите и закупили продукт на Holiday Heroes.

КУЛИНАРНОТО ШОУ
Посетете къта ни на 19 май, събота, в 12:30 ч., за да видите как се прави шоколадов мус от авокадо и бирен хайвер! Кристиана, Станислав, Николай и Махмуд ще направят чудеса с храната! Четиримата MasterChef готвачи са подготвили истинско кулинарно шоу, с което ще ни покажат, че и здравословното хранене може да ни накара да си оближем пръстите. (Ще може сами да опитате!) Четиримата кулинарни експерти ще готвят само с най-доброто – уреди Philips. Готовите порции ще бъдат сервирани в луксозни опаковки за еднократна употреба, предоставени от лидерите в областта ̶̶ фирма Be Best, а вие ще може да си закупите кулинарните деликатеси директно на място.

ТЪРГ
Следобед на 19 май, събота, 15:00 ч., ще направим грандиозен търг на сцената на Sport Fest, в който ще може да се включи всеки гост на фестивала. На него ще предложим забележителни спортни „бижута“, за които всеки ще може да наддава:

  • Топка с автографите на мъжкия национален отбор по волейбол;
  • Топка на ФК ЦСКА с автографите на отбора;
  • Юбилейна тениска от 70-годишнината на ЦСКА с автографи на отбора.

Напомняме ви, че Sport Fest е фестивал на здравето и спорта. Ще се проведе от 17 до 20 май на площад „Тройката“, а Holiday Heroes ще са част от събитието. Заповядайте!

Повече за фестивала може да научите на: http://sportfest.bg/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn