Гледайте „Дрескод усмивка“

DSC08943-(1)

 

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus представиха видеото към песента, която посветиха на празничните герои от Holiday Heroes.

 

На 02 декември в Bedroom Premium Club, с подкрепата на Мтел, Празничните герои организираха благотворителен концерт, на който представиха ексклузивната премиера на песента „Дрескод усмивка“.

 

Гост изпълнители на събитието бяха Теди Кацарова, Дара и New eX Dance GroupВодещи на премиерата станаха Ива Екимова и Иво Танев. И двамата са посланици на каузата, а от сцената Ива разказа и лични истории със срещите си със семействата.

 

Водещите поканиха на сцената и инициатора на каузата – Майкъл Струмейтис. Той изрази огромната си благодарност към помощта на всички доброволци, дарители, посланици на Holiday Heroes, който се обединиха около каузата и показаха, че една малка група е достатъчна, за да започне положителната промяна.

 

Сред големите изненади, които бяха подготвили Празничните герои, бяха и спиращите дъха фотографии на Дилян Марков, направени в Камбоджа.

 

Сред специалните гости, които уважиха събитието бяха още Мира Добрева, Маша Илиева, Камен Алипиев – Кедъра.

 

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus посветиха “Дрескод усмивка“ на каузата на Holiday Heroes, които тази Коледа ще помогнат на 5000 семейства да имат пълна празнична трапеза. Песента е по музика и аранжимент на Васил Чергов, който заедно с Майкъл Флеминг – Lexus е автор и на текста на песента. В мейкинга на видеото към „Дрескод Усмивка“ се включиха десетки хора, които дадоха всичко от себе си напълно безвъзмездно, за да може коледната нощ да бъде вълшебна за хиляди семейства.

 

На благотворителното събитие бяха изложени и спиращите дъха фотографии на Дилян Марков, направени в Камбоджа. Композицията е озаглавена На Изток. В рая. В безвремието на епохата.“, и се състои от 45 фотографии. Гостите на благотворителното събитие имаха възможността да си закупят изложените фотоси, а 50% от средствата ще бяха дарени на Holiday Heroes за закупуването на хранителни продукти, които да станат част от празничните пакети за семейства в нужда.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn