Голф – новият ти любим спорт

Защо точно с голф избрахме да продължим поредицата ни благотворителни турнири „Спортувай с мисия“? Ето няколко причини, които смятаме, че ще те запалят по голфа.

След това бегом към holidayheroes.bg/golf, за да се запишеш в нашето състезание.

Всеки може да играе

Няма значение дали си мъж, жена, на 20 или на 40 г. Голфът е спорт, достъпен за всички. И не, не трябва да си бърз, „напомпан“ или едър, за да играеш добре. Тук качествата, които ще те направят успешен са търпение, постоянство, фокус дори математически ум.

Природа навсякъде

Ако прекарваш дните си в пренаселен град и седиш в офиса дълги часове – голфът е твоето спасение. Няма как да вкараш този спорт между четири стени, така че приготви се за дълги разходки по игрището, часове под лъчите на слънцето и свеж въздух.

free-golf-pacakage

Приятелско съревнование

В голфът няма спортна злоба, всичко е по-спокойно, по-улегнало. На игрището няма да валят псувни и никой няма да ти се прави на треньор, но виж, има огромния шанс да създадеш много нови приятели… и не само.

Сладки сделки

Едва ли ще си изненадан, че всеки ден сделки за милиарди стават реалност точно на игрището – не в нечия скучна заседателна зала. Голфът е един от най-любимите корпоративни спортове, защото ти дава възможност да комуникираш и опознаваш човека отсреща – много повече отколкото, когато го ритнеш в глезена с бутонки например.

Споменахме ли, че не е толкова скъпо колкото изглежда по филмите?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn