Green Deli Café са най-новите празнични герои

Щастливи сме да споделим, че Holiday Heroes открихме своите най-нови приятели в лицето на Green Deli Café. Освен че се стараят да не пропускаме здравословната храна и хубавото кафе в забързаните си дни, тази Коледа заведенията от веригата решиха и да застанат зад каузата ни.

През декември всички техни посетители могат да станат част от Holiday Heroes, за да помогнем лесно заедно на 5000 български семейства в нужда. Новите ни приятели инициираха не една, а цели две акции в подкрепа на каузата ни.

Дари играчка в Green Deli Café
От 1 до 11 декември в четири от техните заведения ще може да дарите плюшена играчка за дете от семейство в затруднено положение. Green Deli Café събират всякакви играчки, не е нужно те да бъдат нови, но е задължително да бъдат чисти и запазени.
Ето къде може да подкрепиш акцията:

  • Green Deli Café, София, бул. „Цариградско шосе“ № 47A, сграда „Полиграфия“;
  • Green Deli Café, София, бул. „Цариградско шосе“ 7-11 километър, сграда „Капитал Форт“;
  • Green Deli & Bar, София, бул. „Драган Цанков“ № 23А, сграда „Тетрикс“;
  • Централен офис Green Deli Café, София, бул. „Александър Малинов“ № 85.

КАФЕ „Празнични герои“

От 1 до 8 декември 10% от цената на всякa кафе напитка, закупена в което и да било от деветте заведения на веригата, ще бъдат дарени за закупуването на хранителни продукти. Така в края на декември 2017 ще можем да зарадваме 5000 български домакинства, за които коледният уют е само мечта.

Знаеш какво да правиш – на бегом към Green Deli Café!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn