Holiday Heroes донесе празнични пакети на Игнажден

Куп празнични герои доставиха коледни пакети в домовете на стотици семейства в нужда на празника. Според поверието, какъвто човек влезе в дома ти на този ден, такава ще е и следващата година. Затова доброволците, които доставяха пакети на Игнажден, бяха още по-мотивирани и заредени да донесат коледни чудеса и много любов в домовете на семействата.

Сред неуморните доброволци не липсваше и звездно присъствие. Любимият радио и телевизионен водещ Драго Симеонов и младата изпълнителка Диа доставяха празнични пакети. Сред семействата, които посетиха, бяха това на Василка – пенсионерка, която живее със сина си, и на Мария – също пенсионерка, която живее сама в жилище на свои роднини. Освен тях, на Игнажден доброволци на Holiday Heroes станаха още и един от първите празнични герои – Роро, както и телевизионната водеща и участничка във VIP Brother 2016 Надя Иванова. Едно от семействата, на които те оставиха пакет за Коледа, беше на Богомил – самотен баща, който се грижи за седемнадесет годишната си дъщеря Ивана.

В последния ден от опаковането на празничните пакети в склада на Holiday Heroes в K&M доброволците подготвиха повече от 1000 празнични пакета. Всички те бяха разпратени по домовете на нуждаещи се семейства в цялата страна. Сърдечни благодарности на приятелите ни от Aladin Foods, които и в този ден се погрижиха всички доброволци да имат вкусен обяд, с който да се подкрепят, докато опаковат празничните пакети.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn