Holiday Heroes доставиха 4,192 празнични пакета

Ива Екимова се включи в акцията на Празничните герои и зарадва 91-годишната жена.

 

Неделя беше последният ден от кампанията по опаковане и доставяне на празнични пакети на Holiday Heroes. За четирите дни от акцията, празничните герои успяха да направят 4,192 пакета с хранителни продукти. Всеки пакет съдържаше продукти от първа необходимост – брашно, олио, варива. Задължително присъстваха и празнични храни като питка, пиле, кори за баница, сирене. В празничните пакети имаше и безалкохолно, сладкиши, както и разбира се детска играчка, която да зарадва и малчуганите от семействата в нужда.

 

В редиците на празничните герои се включиха стотици доброволци, а както винаги – не липсваше и звездно присъствие, което да изненада стопаните на домовете, в които влизаха празничните герои. В последния ден на кампанията на Holiday Heroes, Ива Екимова лично занесе праничен пакет на баба Мария – вдовица на 91 години, която получава 200 лв. пенсия.

 

За да успее да помогне на хиляди семейства за Коледа 2014, Holiday Heroes получи подкрепата на хиляди хора и организации – индивидуални и корпоративни дарители осигуриха продукти и средства за закупуването на такива, социално отговорни медии, доброволци, посланици на каузата, партньори на събития и инициативи. Само две години след първата си кампания, с помощта на всички тези празнични герои, хилияди семейства из цяла България успяха да получат хранителни продукти, за да бъде коледната им трапеза пълна.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn