Holiday Heroes Easter 2016 Party събра празничните герои


Десетки празнични герои се събраха да отпразнуват заедно успеха на осмата поредна кампания на Holiday Heroes. 5149 празнични пакета бяха опаковани и доставени до домовете на хиляди семейства в нужда из цялата страна този Великден, а зад вълнуващия триумф на доброто стои един безброен и неуморен екип от социално отговорни компании, доброволци и посланици на Holiday Heroes, които направиха всичко това възможно. За да отпразнуват този успех заедно, десетки добротворци се събраха в столичния пиано бар „Магнито“. И този път, както при всички други инициативи на Holiday Heroes, посланици на каузата бяха подготвили специална изненада за гостите.

Holiday Heroes Easter 2016 Party стартира с невероятното изпълнение на Ромелина – балерина от балетната школа на Маша Илиева. Едно изключително талантливо дете, спечелило наградите на редица престижни световни конкурси, което ще е и първото българче в Кралското балетно училище в Лондон. Спиращото дъха представяне на Ромелина беше само началото на вълнуващите изпълнения, които посланиците на Holiday Heroes бяха подготвили за гостите на събитието. Оперната певица Гергана Николаева плени празничните герои с изпълнение от албума си „Поп музиката среща класиката“, който ще излезе през есента. Музикалната магия продължи с Майкъл Флеминг-Lexus с „Conversation“ и „Vision“. На сцената на Holiday Heroes Easter 2016 Party блеснаха и едни от най-чаровните и талантливи поп изпълнителки – Преслава Пейчева и Вяра Атова, които плениха добротворците.

„Всички ние нямаше да сме днес тук и нямаше да празнуваме този успех, ако не беше силната вяра в доброто и желанието да си помагаме, които запали един-единствен човек – Майкъл Струмейтис“, припомни ръководителят на Holiday Heroes, Росица Томова. Тъй като не успя да присъства на събитието, инициаторът на каузата беше подготвил специален видео поздрав към всички празнични герои, които доказаха, че ако всеки помогне с каквото може, резултатът ще е повече от впечатляващ.

Благодарим на всички, които показаха, че не са безразлични към хората в нужда и показаха своята „Любов в действие“. Всичко за предстоящите ни инициативи следете на официалната ни страница www.holidayheroes.bg или във Facebook.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn