Holiday Heroes гостуват в Бургас през май и юни


Тази пролет празничните герои ще гостуват в Бургас по време на две внушителни и много важни събития за морския град – Sport Fest и детския фестивал „Слънце“.

Първата ни спирка е Sport Fest – фестивал на здравето и спорта в Бургас.
От 17 до 20 май на площад „Тройката“ ще откриете специален кът на Holiday Heroes, където нашият екип ще ви разкаже за каузата да бъдеш Празничен герой и как спортът става мисия.
Подготвили сме ви и вълнуващи продукти от лимитираната ни серия, които могат да освежат лятото ви и да ви направят истински герои за семейства в нужда. Защо ли? Защото с всички събрани средства от продажбата на артикули с бранда ни ще бъдат закупени продукти за кампания „Коледа 2018“.

Повече за фестивала може да научите на: http://sportfest.bg/

След това се връщаме за фестивала „СЛЪНЦЕ“.
Само две седмици по-късно ще покажем, че не е нужно да си голям, за да помогнеш. От 1 до 3 юни Holiday Heroes ще гостуват на „Слънце“ – фестивалът на детските усмивки. Приготвили сме супер интересни игри и изненади, с които ще покажем на малчуганите колко лесно и забавно е да бъдеш доброТворец.
Повече за фестивала може да научите на: http://slance.bg/

Очакваме ви 

P.S. Holiday Heroes изказват искрена благодарност на организатора на Sport Fest и детски фестивал „СЛЪНЦЕ“, Николай Алеков, за всеотдайната подкрепа към каузата ни и безвъзмездно предоставената възможност да станем част от двете събития.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn