И Holiday Heroes се включи в Ice Bucket Challenge!

Любовта в действие винаги е споделена!

 

Поредното доказателство е неочакваната изненада на нашите приятели от компания Smart Communications Ltd., които избраха именно Holiday Heroes за кампания, за която да направят дарение след участието си в “леденото предизвикателство“ (Ice Bucket Challenge).

 

Рада Илиева - дарение

Компанията за пореден път доказа своята социално отговорна политика, като дари сумата от 100 лв. на банковата сметка на „Празничните герои“. Освен своето дарение, фирмата направи и видео, в което част от екипа се залива със студена вода, следвайки правилата на благотворителната акция.

 

Ръководителките на Holiday Heroes също бяха предизвикани да „разхладят“ себе си в края на лятото, като се включат в Ice Bucket Challenge.

 

Само ден след номинацията, „душата на кампанията“ Holiday Heroes Росица Томова показа смелост и обля себе си със студена вода, като призова Калин Врачански, Зуека и Рачков, Мария Игнатова и Алекс Раева, да направят същото – този път в полза на българската надежда Белослава Кръстева, която се нуждае от средства, за да представи България на Световното по шахмат.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn