Holiday Heroes опакова 5970 празнични пакета

Кампания „Коледа 2016“ беше най-успешната кампания за всички празнични герои. Почти шест хиляди семейства от над 100 населени места в цялата страна получиха пакети с хранителни продукти, за да посрещнат с пълна трапеза най-светлия християнски празник – Рождество Христово.
Десетки компании и медии, стотици индивидуални дарители и доброволци, и куп родни знаменитости превърнаха каузата на Holiday Heroes в празник за хиляди нуждаещи се семейства в цялата страна. Четири дни неуморните ни доброволци опаковаха празничните пакети в склада, който домакините ни от K&M ни предоставиха. А безброй други доставяха с личните си автомобили готовите пакети директно в домовете на семействата. За да достигнат пакетите до всички семейства из цялата страна, в доставката се включиха и приятелите ни от InTime. Сърдечно благодарим и на партньорите ни TELUS International, които за трета поредна година ни помагат с прозвъняването на семействата, както и на Unimasters Logistics за осигурената подкрепа с логистиката в София и страната.

Както през всяка кампания досега, така и през кампания „Коледа 2016“, във всеки от дните на подготовка на празничните пакети излъчвахме на живо процеса на опаковане. Пакетите не са напълно унифицирани, но всеки от тях съдържа основни хранителни продукти – брашно, варива, олио, месен и/или млечен продукт, кори за баница, питка – както и играчка за малчуганите от семействата в нужда.

Всички празнични пакети бяха разпратени по домовете на нуждаещи се семейства в цялата страна.
Специални благодарности на приятелите ни от Foodpanda и Aladin Foods, които се погрижиха всички доброволци на Holiday Heroes да имат вкусен обяд, с който да се подкрепят, докато опаковат празничните пакети.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn