Holiday Heroes отличени като будители на годината за 2016 г.

За трета поредна година кампанията „Будител на годината“ на радио FМ+ и фондация „Българска памет“ отличи десет личности и организации. Сред тях, в категория „Будители на бизнеса и солидарността“, застана и голямото семейство на Holiday Heroes. Всички доброволци, индивидуални и корпоративни дарители, медии и посланици получиха отличието „Будител на годината 2016“ и признанието на журито, което ги нареди до дейци като Боян Петров, Августин Господинов, диригента Любка Биаджони, Насимо, създателите на „София диша“, „Капана“, заместник-кмета на община Тервел Диана Илиева.

Сред будителите беше и най-големият дарител на българските православни храмове, наричан още „живият светец“ и символ на светостта. Заради делото и отдадеността му неговата номинация не подлежеше на гласуване. За всички други будители изборът стана чрез гласуване на официалния сайт на радио FМ+.

„Будител на годината 2016“ станаха и д-р Георги Стаменов и фондация „Майки за донорството“, които помагат на двойки с репродуктивни проблеми да изпитат магията на родителството.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn