Holiday Heroes раздадоха повече от 2000 пакета за два дни

Златните момичета, Вики Терзийска, Теди Кацарова и Йоанна Темелкова се включиха в редиците на празничните герои, които днес опаковаха и носиха пакети с хранителни продукти на семействата в нужда.

 

Във втория ден от кампанията на Holiday Heroes, вече повече от две хиляди семейства получиха коледното чудо в дома си, лично от доброволци и посланици на каузата. След като вчера, с помощта на Service Lux, празничните герои успяха да изпратят сто празнични пакета на пострадалите от наводненията семейства в Мизия, днес потегли и кола с пакети за нуждаещите се в град Съединение.

 

В опаковането и раздаването на празнични пакети, отново се включиха стотици доброволци. От рано сутринта, в складa на Bers Logistics се опаковат хранителни продукти, които да помогнат на хиляди семейства в нужда да посрещната Коледа с пълна празнична трапеза.  Сред доброволците, които като празнични джуджета пълниха пакетите беш и чаровната актриса от сериала „Под прикритие“ Йоанна Темелкова.

 

Joanna Temelkova

 

Йоанна е и една от първите, които напълниха колите, които Great Wall предоставиха абсолютно безвъзмездно за каузата,за да могат готовите пакети да отпътуват към адресите на хората в беда. Първо семейството, което тя посетие на Александра – самотна майка с две малки деца. По-тежка, но изпълнена с надежда и вяра е срещата й с Атанас, чието дете страда от церебрална парализа.

 

В днешната празнична мисия на Holiday Heroes се включи и лъчезарната изпълнителка Вики Терзийска. Вики беше придружена от близката си приятелка, дъщерята на Иво Танев – Албена. Двете красавици посетиха дома на един истински герой в лицето на Даниела Стаменова, която въпреки, че е инвалид успява да отглежда съвсем сама своето вече 16 годишно дете.

 

Vicky Terziiska

 

Златните момичета напуснаха залата за тренировки днес, за да внесат много любов и радост дома на двама пенсионери, които живеят с общо 400 лв. на месец.

 

Zlatnite momicheta

 

В късните часове на деня, Теди Кацарова също зарадва семейство в нужда. Лъчезарната изпълнителка посети дома на самотна майка, която сама се грижи за петгодишния си син със синдром на Даун – Ники.

 

Кампанията продължава до неделя. Следете героите на живо във Facebook и на официалния ни сайт.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn