Holiday Heroes Retro Party събра 1865 лв.

Празничните герои организираха презареждащо парти за всички фенове на ретро музиката този вторник. Водещ на разтърсващия купон беше човекът, който всяка сутрин ни кара да се усмихваме от ефира на Magic FM – Митко Павлов.

Голямата изненада на партито в Once Upon a Time Biblioteka бяха Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка и Павел Владимиров, като всеки един от тях се превъплъти в образа на различен изпълнител. Ненчо стана Ерос Рамацоти и буквално взриви публиката с уникалното изпълнение на чаровния италинаец. Той подари на гостите и прекрасната си песен „Рестарт“, както и вълнуващо изпълнение на Боно. Милица разтърси с убийствена визия и изпълнение на Адел. Тя също изненада публиката с още песни и направи спиращи дъха изпълнения на Кристина Агилера и Бубле. Павел Владимиров пък беше същински Дичо. Но освен парчетата на родния изпълнител, той изпя и хитовете на Том Джоунс и Мишел Тело.

Holiday Heroes Retro Party е благотворително събитие, което донесе на празничните герои сумата от 1865 лв. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на храна и продукти през кампания „Великден 2017“, която е десетата поредна кампания на Holiday Heroes.

Holiday Heroes Retro Party се провежда с ексклузивната медийна подкрепа на The Voice, Magic FM, радио „Витоша“ и радио „Веселина“ и с любезното домакинство на Once Upon a Time Biblioteka.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn