Holiday Heroes с награда от „Добрият пример 2017“

Щастливи сме да споделим, че за пореден път получихме доказателство, че нашите усилия не са останали незабелязани. В разгара на кампания „Коледа 2017“, Holiday Heroes получихме почетен плакет от инициативата „Добрият пример на запад от София“. Организаторите от Espressonews.bg, новинарския портал на Своге, вече втора година поред награждават каузи и граждани, които са се отличили в сферата на социалните дейности, благотворителността и инициативите в подкрепа на хората в неравностойно положение.

Наградата на Holiday Heroes е в категория „Благотворителност, свързана с подпомагане на инициативи в региона“. Може да я видите на снимката по-долу.

Красивата рисунка, която получихме с почетния плакет, е на тема „Нарисувай твоята България“ и е дело на децата, с които работи сдружение „Дива земя“. Малките художници са от СУ „Проф. Асен Златаров“ – град Годеч, „Дневен център за работа с деца на улицата“ и „Център за обществена подкрепа“ – град Костинброд, както и от деца от Божурище и Своге. Те са подготвили красиви подаръци за всеки един от отличените в „Добрият пример на запад от София 2017.

Благодарим за подкрепата!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn