Holiday Heroes с номинация за „Будител на годината“ за 2016

Гласувай за Holiday Heroes тук: http://fmplus.net/buditel2016/index.php

949f2d5e78ff80c014d99d9600fecc3ae40262e333d938104fpimgpsh_fullsize_distr

За трета поредна година радио FM+ търси „Будител на годината“! Председателят на журито, д-р Милен Врабевски, и членовете – Добрина Чешмеджиева, Снежана Йовева, проф. Пламен Павлов и Ива Дойчинова – трудно и дълго избираха единадесетте финалисти измежду всички предложени кандидатури. А ние от Holiday Heroes с голяма гордост научихме, че именно нашата кауза има номинация в категорията „Будителите на бизнеса и солидарността/кампании“.

Номинираме кампанията Holiday Heroes заради осъществяването на идеята бизнесът, хората и доброволците да пътуват към една идея – взаимността и солидарността.  В началото малцина вярваха, че това е възможно у нас. Сега, три години по-късно, то просто се прави. За екипа на Holiday Heroes и съмишлениците му няма невъзможни неща. Просто „Любов в действие“, споделят от FM+.

Останалите номинирани са НАСИМО, „София диша“, квартал „Капана“ в Пловдив, Илиян Любомиров (Августин Господинов), Диана Илиева, фондация „Майки за донорство“ с нейния идеолог д-р Георги Стаменов, Иво Иванов, Боян Петров, Любка Биаджони и дядо Добри, чиято номинация е със специален статут – тя не подлежи на гласуване, а е признание на медията за него.

Идеята на инициативата е да фокусира вниманието на обществото върху каузи и личности, направили нещо стойностно и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство. Щастливи сме, че тази година и Holiday Heroes са част от тази красива идея. Това е номинация не само за екипа ни, но и за всички празнични герои – нашите доброволци, партньори и посланици. С тяхна помощ ние не само правим Коледа и Великден истински празници за хиляди семейства в нужда, но и показваме на обществото ни колко лесно и удовлетворяващо е да бъдем добри един с друг.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn