Започнахме!

 

8:00 сутринта.

 

Коледната кампания на Holiday Heroes продължава. Събрали сме се малко над двадесет души. Цехът, където опаковаме е успял да се стопли, сякаш не заради климатика, а заради нашето вълнение. Това е третият път, в който се събираме, за да сгреем хиляди български семейства, които са принудени да прекарват празниците си в нищета. Веднъж започнали, за няколко часа сглобяваме 500 кашона и пълненето им с хранителни продукти започва. Въпреки видимия паралел с китайска манифактура (бързи сме) се забавляваме и неусетно, няколко часа по-късно, 500 кашона са готови. Започват да прииждат колите, които ще разнасят празничните пакети по домовете на семействата – български звезди, спонсори и много, много доброволци. За всички тях денят продължава до много късно, ентусиазирани са, постоянно ни пращат снимки от пътешествията си.

 

До късно ще продължим, и днес и всеки ден до края на кампанията, докато помощта, която сме събрали тази година не достигне всяко едно българско семейство, защото България се нуждае от любов.

 

Следи в реално време как протича коледната акция на Holiday Heroes тук и във Facebook.

 

Гледай видео на живо от работата на десетките доброволци, а скоро може да очакваш и първите клипове от самото раздаване на кашоните!

 

Гледайте повече видео клипове от кампанията в Youtube страницата на Holiday Heroes.

Опаковане

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn